Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει μία πιο ενισχυμένη πρόταση»

Εν μέσω τηλεοπτικών μεταγραφών, η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της στο Open Weekend σχολίασαν το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή και τους μνηστήρες για το παιχνίδι 5Χ5.

Με αφορμή τα πρόσωπα που περνούν αυτές τις ημέρες από δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια έκανε το δικό της σχόλιο για τις διοικήσεις των σταθμών και τα συμβόλαια που προτείνουν.

«Πολλές φορές κάτι που γράφεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρει ο άνθρωπος για τον οποίο γράφεται ως μοχλός πίεσης για άτομα ή προτάσεις ή κανάλια ή διοικήσεις που θέλουν να τον κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Μάρκου, μιλάω γενικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Εάν μία διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μία πιο ενισχυμένη πρόταση. Το οικονομικό κομμάτι δεν έχει να κάνει. Πίστεψέ με, τα οικονομικά των σταθμών, επειδή λίγο-πολύ τα ξέρουμε εσωτερικά, ξέρουμε πού μπορεί να πάει ένα συμβόλαιο από άποψη χρημάτων. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι σε κάθε σταθμό» σημειώνει κλείνοντας το θέμα η Ελένη Τσολάκη.

 

Η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ανανεώσει ακόμη με το Open Tv, ενώ όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Read More

And More