Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα: «Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν»

Τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά σχολίασε η  Ελένη Τσολάκη και η πρωινή παρέα του Open. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος  αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα δηλώνοντας πως στα «50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδά στα μπουζούκια».

«Αυτό το «50 χρονών γυναίκα, που είναι το πρωί παρουσιάστρια και το βράδυ μπουζουξού»… το θεωρώ από άστοχο έως αγενές και σεξιστικό», ανέφερε μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Και στα μπουζούκια να ήταν, η αναφορά στην ηλικία ήταν άστοχη. Τι σχέση έχει η ηλικία στην κουβέντα; Είναι μία ιστορία που διαιωνίζεται, έρχονται σχόλια και από τις δύο πλευρές. Αν συνεχιστεί αυτό να λύνεται στον αέρα, θα ακούγονται πράγματα που θα πειράζουν εκατέρωθεν. Προφανώς αυτό έχει ξεκινήσει από κάτι που έχει ειπωθεί», σχολίασε  η Ελένη Τσολάκη.

«Και μπουζούκια να ήτανε, που δεν είναι μπουζούκια η Μαρινέλλα, η δουλειά της είναι να είναι showwoman. Και μακάρι όλες οι 50άρες να ήταν σαν τη Μπέττυ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εμμονή έχει πάθει ο Δημήτρης Παπανώτας με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι καυστικό σχόλιο, είναι προσβλητικό», σχολίασε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Read More

And More