Ελένη Τσολάκη για Σκορδά: «Είναι πολύ δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια της θα της δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται»

Στην επιστροφή της Φαίης Σκορδά, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του πατέρα της αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Τσολάκη μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού».

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν έχει βιώσει ανάλογο συναίσθημα, αλλά είναι σίγουρη πόσο δύσκολο είναι.

«Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της κι όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι δύσκολη αυτή η επανένταξη στο Fay’s Time, είναι μία καινούργια συνθήκη για την ίδια. Καταλαβαίνουμε όλοι και χωρίς η ίδια να το δείχνει και σφίγγοντας τα δόντια και προσπαθώντας να είναι δυνατή κι επαγγελματίας αυτό που πρέπει να κάνει. Είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτό» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να πεις. Αληθινή, έτσι είναι αληθινή πάντα. Δε μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα… Είναι δύσκολο από μόνο του και πόσω μάλλον να το μοιράζεσαι με τον κόσμο, να βγαίνεις μπροστά σε μία κάμερα, να πρέπει για δύο ώρες να κάνεις τη δουλειά σου, να χαμογελάσεις κάποιες στιγμές, να δείχνεις ότι ξεχνιέσαι ενώ μέσα σου η καρδιά σου πονάει και σπαράζει. Είναι από μόνο του πάρα πάρα πολύ δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια της θα της δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει και κάθε μέρα να μπορεί να αντεπεξέλθει…».

«Δύναμη να της ευχηθούμε και ένα γλυκό φιλί» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Read More

And More