Ελένη Τσολάκη-Γρηγόρης Γκουντάρας: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσουν;

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται αυτή την εποχή το brand-new πρόγραμμα του Alpha, με την γενική διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου να δουλεύει νυχθημερόν, προκειμένου κι αυτή η σεζόν να είναι μία σεζόν που το κανάλι της Κάντζας, να τα καταφέρει και να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης.

Άλλωστε, αν κάτι χαρακτηρίζει απόλυτα την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, είναι το πάθος και ο ζήλος που έχει γι ΄αυτή τη δουλειά και φυσικά το ότι γνωρίζει καλά την… τέχνη της τηλεόρασης.

Ανάμεσα ,λοιπόν, στα άλλα πρότζεκτ που “τρέχει” αυτή την εποχή είναι και η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζεται στη Κάντζα, για λογαριασμό της Ελένης Τσολάκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, η εκπομπή αυτή θα θυμίζει ολίγον τι… “Δέστε τους”. Βλέπεις λατρεμένη ο στόχος είναι να βγει στον αέρα ένα σούπερ νεανικό και fresh πρόγραμμα, που θα έχει έντονο σχολιασμό, life-style ειδήσεις, παιχνίδια και γενικότερα έντονη διαδραστικότητα…

Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές -, αυτή τη περίοδο γίνονται διαρκώς ραντεβού και δοκιμαστικά, μιας και αναζητούνται τα επόμενα δύο μέλη της παρέας.

 

Read More

And More