Ελένη Τσολάκη-Γρηγόρης Γκουντάρας: Αυτό το δίδυμο θα έχουν δίπλα τους και δεν το έχεις διαβάσει πουθενά!

Η μία μετά την άλλη “σκάνε” οι ειδήσεις σήμερα από το τηλεοπτικό στρατόπεδο του Alpha! Βλέπεις λατρεμένη όπως σου έχω ξανά πει, όλα τα κανάλια αυτή την εποχή θυμίζουν… καζάνι που βράζει, μιας και κορυφώνεται η προετοιμασία της νέας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2018-2019!

Στη τελική ευθεία βρίσκεται αυτή την εποχή και η προετοιμασία της καθημερινής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα, η οποία θα βρίσκεται από τα τέλη Σεπτέμβρη, κάθε μέρα στους δέκτες μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, μόλις συμπληρώθηκε και το… παζλ της παρέας.

Εδώ και δύο περίπου μήνες οι ιθύνοντες του καναλιού αναζητούσαν τα πρόσωπα εκείνα που θα βρεθούν στο πλευρό του νέου τηλεοπτικού διδύμου.

Και τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν και δεν τα έχεις διαβάσει και πουθενά! Σου έχω λατρεμένη καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ!!!

Και σου λέω “καυτό” γιατί έχουμε να κάνουμε και με… εξωκαναλικές επιλογές. Ναι, ναι, όπως τα διαβάζεις!

Τη πόρτα του Alpha ,λοιπόν, ετοιμάζονται να περάσουν η Τζένη Μελιτά και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Με άλλα λόγια; Η μέχρι πρότινος στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, αποφάσισε ν ΄αλλάξει λημέρια.

Το γλυκό κορίτσι του “Πρωινού” του ΑΝΤ1, αποφάσισε η νέα σεζόν να την βρει σε νέο τηλεοπτικό μετερίζι και απ ΄ότι όλα δείχνουν, πλέον δεν θα μας καλημερίζει, αλλά θα μας καλησπερίζει. Η Τζένη είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τα στελέχη του Alpha, για να είναι πια η θετική πλευρά της ζωής, μέσα από το κανάλι της Κάντζας.

Όσο για τον Δημήτρη Μακαλιά; Από τηλεοπτικές παρέες ξέρει… Μην ξεχνάς ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί και στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου στο Epsilon.

Κατά τα άλλα; Όπως σου είπα και χθες η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη και ο επικρατέστερος τίτλος της είναι , “Τι λέει;”

 

Read More

And More