Ελένη Τσολάκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την τηλεθέαση της εκπομπής της

Η Ελένη Τσολάκη μας καλημερίζει τα Σαββατοκύριακα μέσα από την πρωινή παρέα του Open, έχοντας δίπλα της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Μαρία Φραγκάκη.

Η παρουσιάστρια του Open μαζί με καλό της φίλο και συνάδελφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα κάνανε μαζί τη νέα τους δημόσια εμφάνιση όπου και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη φετινή τους συνεργασία.

«Το Σαββατοκύριακο είναι μια ανταγωνιστική ζώνη. Κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Φτιάχνουμ ετην εκπομπή μας με μεράκι, όρεξη, με ενέργεια, με τα πάνω και τα κάτω μας και όλες τις δυσκολίες που έχει μια εκπομπή Σαββατοκύριακου και μία νέα προσπάθεια. Από εκεί και πέρα ό, τι πει ο χρόνος. Ο χρόνος θα δείξει», είπε η παρουσιάστρια, ενώ όταν άκουσε για τα νούμερα τηλεθέασης απάντησε με χιούμορ: «Νούμερα τηλεθέασης; Τι είναι αυτά» δήλωσε η Ελένη Τσολάκη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε και για την περσινή του συνεργασία στην ΕΡΤ δίπλα στη Νάντια Κοντογεώργη αλλά και στην καθημερινή εκπομπή η οποία δεν πήρε το πράσινο φως και για τη φετινή σεζόν…

Read More

And More