Ελένη Τσολάκη: «Η ψυχαγωγία πληρώνει καλύτερα από την ενημέρωση»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στις χρηματικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα της τηλεόρασης.

«Μένω στο ότι η ψυχαγωγία πληρώνει καλύτερα από την ενημέρωση και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο δίκιο. Είναι η πραγματικότητα. Αν εξαιρέσεις δημοσιογράφους που έχουν πάρε πάρα πολλά λεφτά, η ψυχαγωγία δίνει περισσότερα χρήματα. Όποιος κάνει ψυχαγωγία, έχει άλλες δέκα πηγές εσόδων, όπως το Instagram. Εγώ αισθάνομαι ότι τα πολύ προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλά τα χρήματα της ενημέρωσης. Τώρα νομίζω ότι η ψυχαγωγία την έχει ξεπεράσει κατά πολύ», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Σχετικό είναι αυτό. Και η ενημέρωση έχει άλλες πηγές εσόδων. Δεν έχει το Instagram αλλά έχει γραφεία Τύπου, έχει υπουργεία, έχει έναν σωρό πράγματα», ανέφερε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

«Είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης που πληρώνονται πολύ καλά. Αμείβονται αλλά είναι λίγοι», σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη, με την Ελένη Τσολάκη να θεωρεί το σχόλιο του συνεργάτη της για την Πόπη Τσαπανίδου άτοπο. «Άλλαξε δουλειά. Και παρουσιαστές βλέπεις να γίνονται ηθοποιοί», παρατήρησε η παρουσιάστρια.

Read More

And More