Ελένη Τσολάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη στα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια

Η Ελένη Τσολάκη φιλοξενήθηκε σήμερα στο Happy Day και μετά από πολλούς μήνες τηλεοπτικής αποχής, μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μείνει εκτός tv φέτος, καθώς και στο πόσο τη στήριξε ο σύζυγος της, Παύλος Πετρουλάκης, τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε στα επαγγελματικά της.

«Ο άντρας μας είναι κάποιες φορές ο σάκος του μποξ, ευτυχώς ή δυστυχώς. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου, θα δει τα στραβά και τα καλά σου.

Έτσι είναι η ζωή, ανηφόρες και κατηφόρες που τις περνάμε, κι όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας για να το μοιραζόμαστε νομίζω ότι γίνεται πιο γλυκό, ήπιο, πιο μαλακό.

Πάντα η αγάπη σου δίνει δύναμη, η αγάπη είναι το πιο σημαντικό και το να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Τα δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα μου πεις ότι στη ζωή, πολύ δύσκολα συνδυάζονται και τα δύο, δηλαδή σε περιόδους που είσαι καλά προσωπικά, δεν πας πάρα πολύ καλά επαγγελματικά. Το ιδανικό είναι δύσκολος στόχος. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι καλά μέσα σου στα προσωπικά. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό, μετά έρχονται όλα τα άλλα» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More