Ελένη Τσολάκη: Και τρίτη μέρα εκτός αέρα η εκπομπή της

Για τρίτη συνεχή ημέρα η εκπομπή της Ελένης ΤσολάκηΚαλοκαίρι #νοτ” βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού αέρα. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τις εξελίξεις με τις φονικές πυρκαγιές που είναι ραγδαίες. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Open θέτοντας σε πρώτο πλάνο την άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών του αποφάσισε για τρίτη ημέρα να μην μεταδοθεί η ψυχαγωγική εκπομπή αλλά τη θέση της να πάρει η ενημερωτική εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

Η Ελένη Τσολάκη λίγα λεπτά πριν την ώρα που θα άρχιζε ξανά η εκπομπή της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μήνυμα εκφράζοντας την συμπαράστασή της σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και στους δημοσιογράφους που βρίσκονται σε όλα τα πύρινα μέτωπα για τις ανάγκες του ρεπορταζ.

“Η καρδιά μας είναι μαζί σας, σ΄αυτό το δύσκολο αγώνα που κάνετε. Μαζί με τους πραγματικούς ήρωες αυτής της τραγωδίας, που με αυταπάρνηση και σθένος δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την επόμενη μέρα  αυτού του τόπου! Καλό κουράγιο σε όλους τους δημοσιογράφους του Open που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της καταστροφής. Σας ευχαριστούμε!” έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More