Ελένη Τσολάκη: «Με φοβίζει ο ανταγωνισμός» – Τι είπε για τους πρώην συνεργάτες της

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει την επόμενη Δευτέρα 25/9 η Ελένη Τσολάκη στην καθημερινή -πλέον- πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του OPEN με ανανεωμένη ομάδα.

Η Ελένη Τσολάκη, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό αλλά και στους δυο πρώην συνεργάτες της που “μετακόμισαν” στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Τι να σχολιάσω; Την απόφαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαρίας Φραγκάκη να πάνε στην εκπομπή της Φαίης; Επαγγελματίες είναι. Καλά έκαναν και πήγαν, έτσι κι αλλιώς αυτό είναι μέσα στη δουλειά μας. Αυτό είναι που συμβαίνει. Όταν θεωρούμε ότι οι συνθήκες είναι ιδανικότερες κάπου αλλού, τότε κάνουμε το επόμενο βήμα. Οπότε, καλά κάνανε και καλή επιτυχία.

Με φοβίζει πάντα ο ανταγωνισμός. Καθένας μας στη δουλειά έχει αυτό το άγχος με τα νούμερα. Το θέμα είναι να μη σου αλλάζει όλη σου τη ζωή και να μην είναι αυτοσκοπός της ύπαρξής σου για το υπόλοιπο της ημέρας» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Read More

And More