Ελένη Τσολάκη: «Μπήκε μέσα και άρχισε να με απειλεί να δώσω τα χρήματα, σάστισα»

Την περιπέτεια που βίωσε σε νεαρή ηλικία αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στο Πρωινό Σου Σού, περιγράφοντας την στιγμή που έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο μαγαζί στο οποίο εργάζονταν τα καλοκαίρια.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε η ληστεία στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τα όσα βίωσε η υπάλληλος που βρισκόταν στο ταμείο εκείνη την ώρα.

Η Ελένη Τσολάκη εξομολογήθηκε: «Τα καλοκαίρι που έμενα στην πόλη κρατούσα ένα μαγαζί με ρούχα. Ήταν Αύγουστος, δεν υπήρχε κόσμος, ήμουν στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο. Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος ήταν το ταμείο, είχα αφήσει εκεί και το κινητό μου, ήμουν 15 χρονών», περιέγραψε η Ελένη Τσολάκη.

Και πρόσθεσε για το συμβάν: «Κάποια στιγμή αισθάνομαι μια παρουσία χωρίς να έχω δει κάτι, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω ακριβώς ο οποίος με κοιτάει και με απειλεί: Δώσε τα χρήματα. Εγώ σαστίζω, τον κοιτάω και δεν ξέρω τι να κάνω, παίρνει το κινητό μου, δεν μπήκε μέσα στο ταμείο να πάρει τα χρήματα, κατάλαβα ότι υπήρχε αντίδραση.

Δεν μπόρεσε μετά για πολύ καιρό να μείνω μόνη εκεί. Το ψυχολογικό θέμα ήταν τεράστιο. Νιώθεις ότι βιάζεσαι εκείνη την ώρα», είπε στον τηλεοπτικό αέρα του Open η Ελένη Τσολάκη.

Δες το απόσπασμα με την Ελένη Τσολάκη στο παρακάτω βίντεο μετά το 13:00′ 

Read More

And More