Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε στα social media τις νέες φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι με την κόρη της. Η γνωστή παρουσιάστρια πρόσφατα βρέθηκε στη Σύρο, όπου και απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ο Παύλος Πετρουλάκης και η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2017. Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται συχνά στη μητρότητα και στη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show είχε μιλήσει για τη μητρότητα: «Αισθάνθηκα σαν να ξεκινάω πάλι από την αρχή. Ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή ενός ανθρώπου είναι ένα restart. Ένιωσα ευγνωμοσύνη και μεγάλη χαρά. Σαν να ήταν γιορτή μου», είχε αναφέρει η Ελένη Τσολάκη.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ