Ελένη Τσολάκη: Το “Καλοκαίρι #not” και τα σχόλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον “Αγρότη”

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από μία σεζόν αποχής, και από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του Open μέσα από το “Καλοκαίρι #not”. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το νέο επαγγελματικό βήμα της, ενώ σχολίασε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θα παρουσιάσει το “Αγρότης Μόνος Ψάχνει“, reality που είχε συμφωνήσει η ίδια να κάνει πέρυσι. 

Για το νέο επαγγελματικό βήμα και τον συνεργάτη της: “Είμαι ενθουσιασμένη! Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου που φέτος δεν έχει καλοκαίρι. Θα είναι ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο καλοκαίρι, μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι περίεργο το καλοκαίρι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είναι πολύ όμορφο για τον κόσμο που θα θελήσει να μας δει και θα είμαστε η επιλογή του. Στην τηλεόραση τη διαφορά την κάνουν οι παρέες και είναι και αυτές που μετράνε. Θα έχω και εγώ τη δική μου την παρέα και νομίζω θα περάσουμε φανταστικά. Ο Άρης Μακρής θα είναι στην παρέα μας”.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”: “Μου αρέσει πολύ που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον “Αγρότη”. Νομίζω η Κωνσταντίνα, μετά το Survivor, έκανε μια πολύ ωραία στροφή και της ταιριάζει πολύ και νομίζω θα τα πάει καταπληκτικά. Έχω και εγώ την περιέργεια να δω πώς θα είναι έξω. Είναι ένας ρόλος, στον οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει και νομίζω θα της ταιριάζει. Θα μπορούσα να με φανταστώ γιατί συμφώνησα να το κάνω και πέρυσι. Οτιδήποτε είναι έξω και έχει επαφή με κόσμο εμένα με γοητεύει και μου αρέσει πολύ. Δεν έγινε πέρυσι. Όλη μου η ενέργεια είναι για το μέλλον, όχι για το παρελθόν”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More