Ελένη Χατζίδου: «Δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε αν είμαι έγκυος και αν θα κάνω δεύτερο παιδί»

Η Ελένη Χατζίδου ξέσπασε χθες Παρασκευή 24/3 μέσα από την εκπομπή της στο Star, εξαιτίας των σχολίων που λαμβάνει καθημερινά για το αν είναι έγκυος ή όχι. (Δες εδώ το απόσπασμα)

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησαν την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, η οποία σχολίασε τα μηνύματα που δέχεται από άλλους όταν φουσκώνει λίγο η κοιλιά της

«Λίγο φουσκώνει η κοιλιά σου και κατευθείαν αρχίζουν όλοι “με το καλό”. Λες και αν είμαι έγκυος θα το πω έτσι. Αν είναι θα το πω έτσι κι αλλιώς μόνη μου. Γενικά δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια αν είμαι έγκυος ή αν θα κάνω δεύτερο παιδάκι» τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Όσον αφορά στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει: «Ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν; Εννοείται. Τι; Ήρθαμε για έναν χρόνο και φεύγουμε; Ήρθαμε να… γεράσουμε παρέα».

«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει που είμαι με τον Ετεοκλή. Από την άλλη, όλα είναι υπό συζήτηση. Και το αντίστροφο να γινόταν, να ζητούσαν από τον Ετεοκλή να συνεχίσει μόνος, θα του έλεγα: πήγαινε, μην το σκέφτεσαι», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More