Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν με το Star για την επόμενη σεζόν και το ανακοίνωσαν on air

Μια έκπληξη επεφύλασσαν το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο τηλεοπτικό κοινό! Οι παρουσιαστές του Breakfast@Star ανακοίνωσαν πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ξανθίππη Βουτσαλά έκανε ντου στο πλατό και πήρε τις πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας και του συζύγου της μετά την ανανέωση του συμβολαίου τους! 

«Έχω την πληροφορία ότι εχθές το βράδυ έπεσε η υπογραφή που όλοι περίμεναν!» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ» είπε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

 

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά. Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Read More

And More