Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου: «Μου εμπνέει εμπιστοσύνη – Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εκπομπή I Love Σου Κου για τη φετινή σεζόν στην πρωινή εκπομπή του Star αλλά και τις τηλεοπτικές κόντρες από τις οποίες επιθυμεί να απέχει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα του ANT1

«Εμείς θέλουμε να είμαστε έξω από τις τηλεοπτικές κόντρες. Όταν νιώθουμε μία ένταση θέλουμε να τη ρίχνουμε. Εμένα μου αρέσει ως τηλεθεάτρια να βλέπω πράγματα χαρούμενα», απάντησε η Ελένη Χατζίδου.

Σε ερώτηση για το εάν ο σύζυγός της κάνει σκηνές ζήλιας: «Ο Ετεοκλής δεν θέλει να ακούει το τραγούδι μου “δεν θα σε περιμένω” και το βίντεο κλιπ που είχε μια σκηνή πιο πιπεράτη, δεν μπορεί να το καταλάβει, αλλά είναι ρόλος αυτός για όλους τους τραγουδιστές που κάνουν βίντεο κλιπ. Είχε πλάκα γιατί μου έπαιξε υπεράνω», απάντησε η Ελένη Χατζίδου.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν είναι ζηλιάρης, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας και στο παιδάκι μας. Εμπιστεύεται πολύ ο ένας τον άλλο, οπότε δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτόν», είπε η Ελένη Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου.

 

Read More

And More