Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Κωνσταντάρα: «Καλό είναι να μην καταχραζόμαστε τον τηλεοπτικό αέρα για τέτοιες εντάσεις»

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Παρασκευή 2/2.

«Ποτέ δεν είναι ωραίο να γίνεται αυτό, αλλά ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να μην καταχραζόμαστε τον τηλεοπτικό αέρα για να δημιουργούμε τέτοιες εντάσεις. Ήταν ακραίες λέξεις, καταλαβαίνω το πόσο είχε ενοχληθεί η Κατερίνα, ίσως έψαχνε την αφορμή να κάνει κάτι ο Λάμπρος για να πει αυτά που θέλει.», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου

«Εγώ στεναχωριέμαι που γίνονται αυτά τα beef στον αέρα των εκπομπών. Μπορεί να μην συμπαθείς κάποιον, να μην τα πηγαίνεις καλά μαζί του, να μην έχετε χημεία… αλλά το να βγαίνεις και να λες βαριές κουβέντες και βαρύγδουπους επιθετικούς προσδιορισμούς είναι λίγο κάπως», πρόσθεσε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Στη συγκεκριμένη στιγμή όμως ο Λάμπρος δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου. Είπε «ρίξτε τους τόνους» γύρω από την εκπομπή χωρίς να αναφέρει ονόματα. Οπότε στη συγκεκριμένη στιγμή η Κατερίνα – αν και είχε δίκιο τότε που ενοχλήθηκε – δεν είχε δίκιο να κάνει αυτή την επίθεση», παρατήρησε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

 

Read More

And More