Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου απαντούν στα αρνητικά σχόλια: «Δεν κάνουμε και εγχείριση ανοιχτής καρδιάς»

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και στη δημοσιογράφο Νόρα Καούρη για τις πρώτες ημέρες προβολής του Breakfast @ Star, τις αυστηρές κριτικές και το μήνυμα που πήραν από τον προκάτοχό τους, Γιώργο Καρτελιά.

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης» απάντησε η Ελένη Χατζίδου στο Mega, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου επεσήμανε πως «εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές».

Τι είχε δηλώσει η Μαριλού Ρεπαπή για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

«Δεν ξέρω, είναι κάτι που περιμένω να το δω. Δεν έχω ούτε κακή ούτε καλή γνώμη. Με προβληματίζει το κομμάτι ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές. Φαντάζομαι ότι προβληματιστήκατε κι εσείς όταν το ακούσατε. Θα τους δούμε», είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαριλού Ρεπαπή.

Read More

And More