Ελένη Χατζίδου: «Όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν» – Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

Με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης για τη συνύπαρξη ενός ζευγαριού και στα τηλεοπτικά πλατό και πως οι ισορροπίες κλυδωνίζονται κ εν τέλει χωρίζουν, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στη δική τους συνεργασία και επαγγελματική σχέση.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star είπε αρχικά: «Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις η πρώτη ερώτηση είναι πάντα “δεν φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί”. Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν. Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει, έχει τα δίκια του. Και μου στέλνει “είμαι έξαλλος, δεν ισχύει”. Όποια δουλειά και να κάνεις και έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλον έτσι. Δεν φταίει η τηλεόραση. Δεν ισχύει για εμάς».

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο και γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς και αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο» απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164