Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στα δημοσιεύματα ότι το Mega Καλημέρα «κόβεται» – «Φαίνεται ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι»

Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα όσα γράφονται για την εκπομπή της, ειδικά μετά την επιλογή του καναλιού να τη μεταφέρει 20 λεπτά αργότερα. 

«Η εκπομπή, ακόμα και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε, πάλι κοβόταν. Το ότι ο καθένας δεν έχει διασταυρωμένο ρεπορτάζ, ή το ρεπορτάζ που έχει είναι λάθος – λάθη συμβαίνουν, όλοι τα κάνουμε – δεν είναι δικό μου θέμα. Δε στέκομαι σε αυτά. Ούτως ή άλλως, από κάποια στιγμή και μετά, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, φαίνεται και ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι.

Έχω πάρει τηλέφωνο γιατί έχω θελήσει να προστατεύσω δημοσιογράφο, και του είπα ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει και θα διαψευσθεί από το γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα κάνει κακό στο όνομά του. Εκείνος επέμενε ότι εγώ δε ξέρω – που εγώ ήξερα γιατί ήμουν η άμεσα εμπλεκόμενη – και τελικά το έφαγε το κεφάλι του γιατί διαψεύστηκε. Στον χώρο κυκλοφορεί ότι είναι παντελώς αναξιόπιστος. Δε φταίω εγώ γι’ αυτό. Εγώ προσπάθησα να τον προστατεύσω.

Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Εμείς, δε μαθαίνουμε από εσάς όσα γίνονται, τα γνωρίζουμε από τις ζυμώσεις. Για αλλαγές, για αποφάσεις που δεν παίρνουμε εμείς αλλά οι άλλοι, γνωρίζουμε και γνωρίζουμε και το παρασκήνιο πολύ πριν μάθετε εσείς το αποτέλεσμα. Είναι άδικο και για ανθρώπους που έχουμε προσωπικές σχέσεις να φαίνεται ότι είναι πιο σκληροί, γιατί διαβάζω διάφορα.

Είναι επιλογή μου να αντιμετωπίζω πράγματα για τα οποία δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, ούτε την απόφαση, με ένα τρόπο που δηλώνει το καλοδεχούμενο. Είμαστε εδώ γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για κάτι. Ο τρόπος που μπορεί να έρθει αυτό, μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος ή αυτός που περιμένει κάποιος» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη συναισθηματική κακοποίηση που έχει παραδεχτεί ότι βίωσε στο παρελθόν.

«Η διάγνωση αφορά σε μια χρονική περίοδο, το αποτέλεσμα σε συνοδεύει για πάντα. Νιώθω ευλογία γι’ αυτό που μου έχει συμβεί γιατί πραγματικά ήρθα σε επαφή με τον εαυτό μου και πραγματικά έχτισα μια πάρα πολύ όμορφη σχέση… Το βιβλίο που ετοιμάζω θα είναι η πραγματική ιστορία του τι έκανα το πρώτο καλοκαίρι μετά τον “Πρωινό καφέ”. Πήγα στο Μπαλί για τρεις μήνες…

Την περίοδο του Πρωινού Καφέ, όλοι αυτοί που σήμερα ηθικολογούν και κουνάνε το δάχτυλο, κάνανε τέρατα. Οπότε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όλοι. Θα εκτεθούν μόνοι τους ,δεν είναι ανάγκη να τους εκθέσω κι εγώ. Η σχέση μου είναι αποστασιοποιημένη, είναι επιλογή μου να μην κάνω τίποτα άλλο στον χώρο αυτό πέρα από τη δουλειά μου».

Σχετικά με τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει κάνει ραντεβού με το Mega προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Αν δεν κάνει ο Γρηγόρης ραντεβού, ποιος θα κάνει; Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο, διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά το πρόγραμμα δε θα το αποφασίσουμε εμείς. Είναι τόσες ζώνες χωρίς πρόγραμμα. Σαφώς υπάρχει χώρος για πρόσωπα».

«Η Αλεξάνδρα είναι κοριτσάκι με όλη τη σημασία της λέξης. Το απολαμβάνει, το ζει και της αρέσει. Είναι μια τρέλα, αλλά μερικές φορές είναι κυριολεκτικά τρέλα. Έρχονται και στιγμές που λες, “Χριστέ μου που να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο”. Είναι μια στιβαρή προσωπικότητα, επιχειρηματολογεί, στηρίζει αυτό που πιστεύει και που λέει. Με τον Θοδωρή υπάρχει χρόνος γιατί υπάρχει πρόθεση» είπε τέλος για την κόρη και τον σύζυγό της

Read More

And More