Ελεονώρα Μελέτη: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής κι αυτή είναι η μέρα πρεμιέρας…

Μετά από ένα χρόνο και κάτι τηλεοπτικής απουσίας, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει… Η γνωστή παρουσιάστρια έρχεται και πάλι μπροστά από τις κάμερες κι αυτή τη φορά είναι τόσο διαφορετική, όσο ποτέ! Κι αυτό όχι μόνο γιατί έχει αλλάξει κανάλι, όχι μόνο γιατί έχει αλλάξει τηλεοπτική ζώνη, όχι μόνο γιατί έχει αλλάξει τηλεοπτικό περιεχόμενο εκπομπής…

Αυτή τη φορά η Ελεονώρα είναι εντελώς διαφορετική, γιατί απλούστατα είναι πλέον μαμά… Και για την ακρίβεια είναι πλέον μία κανονική, αυθεντική χαζομαμά και όπως είναι φυσικό, η κόρη της την έχει αλλάξει εντελώς και την έχει κάνει να δει τον κόσμο γύρω της μ ΄άλλα μάτια!

Η Ελεονώρα ,λοιπόν, πιο ώριμη από ποτέ επιστρέφει μέσα από τον Alpha, επιχειρώντας για πρώτη φορά στη τηλεοπτική της πορεία, να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα μεταμεσονύχτιο talk-show!

“Μετά τα μεσάνυχτα” είναι ο τίτλος της εκπομπής και κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Με αφορμή την πρεμιέρα ,λοιπόν, το κανάλι της Κάντζας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“…Τι κοινό έχει ένας κατηγορούμενος για φόνο και μια λαμπερή ηθοποιός;

Ένας διάσημος τραγουδιστής με ένα θύμα κακοποίησης;

Άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας;

Όλοι έχουν κάτι να διηγηθούν.

Το ρολόι δείχνει «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη κάθε Τρίτη & Τετάρτη, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Πρεμιέρα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στις 00:10…”

 

 

Read More

And More