Ελεονώρα Μελέτη: «Δε μου αρέσουν καθόλου οι διακρίσεις, στηρίζω την ισότητα σε όλες τις εκφάνσεις της»

Με αφορμή την ομιλία του Ρόμπιν Σάρμα, το οποίο παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη που ήταν και η συντονίστρια της βραδιάς, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Ελισάβετ Οικονόμου και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αγάπης.

«Πλέον εμπνέομαι περισσότερο από πράξεις και τεχνικές που ο Ρόμπιν Σάρμα επικοινωνεί μέσα από τις ομιλίες και τα συγγράματά του. Καθημερινά ξυπνάω στις 5.30 για να έχω λίγο τον χρόνο μου να κάνω πράγματα που με χαλαρώνουν και δεν έχω τη δυνατότητα να τα κάνω μέσα στη μέρα. Αν δε τα κάνω εκείνη την ώρα, σίγουρα θα τα αναβάλλω ή “κάψω” λόγω των υποχρεώσεων. 

Είναι πραγματικά αναζωογονητικό. Δε δυσκολεύτηκα. Ούτως ή άλλως είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτές τις πρώτες ώρες της ημέρας δικές σου, να κάνεις πράγματα που σου δίνουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Ποιος δεν είναι υποστηρικτής της ιδέας ότι με την αγάπη γίνονται όλα;» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η αγάπη νομίζω ότι είναι το καλύτερο καύσιμο για τις σχέσεις των ανθρώπων, πρωτίστως με τον εαυτό τους και μετά με όλους τους υπόλοιπους γύρω τους. Η αγάπη μπορεί να έχει πολλές μορφές και για να τη βιώνεις και για να την εκδηλώνεις. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος γι’ αυτό. Ο καθένας όπως μπορεί, αρκεί να το νιώθει.

Είμαι ένας άνθρωπος της συμπερίληψης. Δε μου αρέσουν καθόλου οι διακρίσεις. Στηρίζω την ισότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Είναι ένα τεράστιο θέμα αυτή η συζήτηση που έχει ανοίξει και δε πρέπει να γίνεται στο όρθιο, ούτε να εκφράζουν όλοι τις απόψεις τους. Για να έχεις άποψη στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να έχεις και πολλές γνώσεις πέρα από ένα βαθύ αίσθημα αγάπης και ενσυναίσθησης για όλο τον κόσμο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Read More

And More