Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει στην τηλεόραση κι εμείς ξέρουμε μέσα από ποιο κανάλι….

Κάνει… comeback! Όχι, η Λαίδη Άντζι, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη… Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί αυτή τη περίοδο της ζωής της να είναι απολύτως αφοσιωμένη στο μωρό της, το οποίο κι ως γνωστόν έφερε στο κόσμο πριν από περίπου ενάμισι μήνα, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει αρχίσει ,ήδη, να καταστρώνει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Ναι, κάπου εκεί ανάμεσα στις ατελείωτες ώρες αυπνίας και στα non stop ταίσματα της μικρής, υπέροχης πριγκίπισσας, η Ελεονώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Φυσικά, αυτή η επιστροφή δεν θα γίνει γρηγορότερα από τον επόμενο Οκτώβριο. Όμως, αυτή η περίοδος που διανύουμε, είναι η περίοδος των ζυμώσεων κι απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Ελεονώρα βρίσκεται όντως σε συζητήσεις.

Με άλλα λόγια; Η παρουσιάστρια δεν ανήκει στη κατηγορία εκείνη όλων όσων αυτή την εποχή υποστηρίζουν πως έχουν ζήτηση κι απ ΄άλλα κράτη, αλλά στην πραγματικότητα δεν χτυπάει το τηλέφωνο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Ελεονώρα κάνει συζητήσεις με τον Alpha. Ναι, ο Alpha είναι το κανάλι μέσα από το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, η Ελεονώρα θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας, την σεζόν 2018-2019.

“…Είναι αλήθεια πως η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha. Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις – αν θυμάσαι καλά – είχαν κατ΄ουσίαν ξεκινήσει από πρόπερσι και δεν είχαν προχωρήσει μόνο και μόνο επειδή η Ελεονώρα τα είχε βρει τελικά με τον ΣΚΑΙ…”, μου αποκαλύπτουν μέσα από το κανάλι της Κάντζας και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“…Όντως ,λοιπόν, η Ελεονώρα βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τα στελέχη του Alpha για του χρόνου και μάλιστα; Αυτές οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με τους ιθύνοντες του καναλιού, είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο”.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελεονώρα συζητά συγκεκριμένα ν΄ αναλάβει την καθημερινή, απογευματινή ζώνη του καναλιού, ξεκινώντας ουσιαστικά, αμέσως μετά την Ελένη Μενεγάκη.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More