Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Λουκάκη στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που είχε βιώσει στο σχολείο, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα περιστατικό με την 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Ειδικότερα, ένα παιδάκι έσπρωξε την κόρη της δύο φορές στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μιλήσει στη μητέρα του.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε”, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;”. “Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι”» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More