Ελεονώρα Μελέτη: Φινάλε για το «Mega Καλημέρα» – Ο αποχαιρετισμός από την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη έκανε φινάλε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν! Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος μας καλημέριζε κάθε πρωί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αλλά και την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής.

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» αποχαιρέτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την Ελεονώρα Μελέτη και όλους τους συνεργάτες.

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στους τηλεθεατές: «Σας ευχαριστούμε που μας ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας, μας βάλατε μέσα στα σπίτια σας. Μας χαρίσατε όμορφα πρωινά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Για εμάς ήταν ένα μεγάλο στοίχημα, φεύγουμε πολύ ευχαριστημένοι και γεμάτοι από αυτή τη χρονιά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Read More

And More