Ελεονώρα Μελέτη για Δανάη Μπάρκα και Mente Fuerte: «Είναι όλο λάθος – Από την αρχή μέχρι το τέλος»

Με αναρτήσεις στα social media ξέσπασε ο Mente Fuerte με τις δηλώσεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού για τα νεαρά κορίτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Όλο το χρονικό με τα λεγόμενα της ηθοποιού, που προκάλεσαν beef μεταξύ του ράπερ και της παρουσιάστριας, παρουσίασε το Mega Καλημέρα.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι όλο λάθος. Είναι από την αρχή, μέχρι το τέλος ένα λάθος. Έχουμε μια Μαρία Σολωμού η οποία είπε τη γνώμη της για κάτι θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε η Μαρία, τι είπε η Δανάη για τη Μαρία, τι είπε ο Mente Fuerte για τη Δανάη, τι είπε ο ένας για τον άλλο».

Και τόνισε: «Είναι όλο λάθος και έχουμε αφήσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο το έθιξε η Μαρία Σολωμού με ζήλο και πάθος, με χαρακτηρισμούς που όπως είπαμε εμείς τους σχολιάσαμε υπερβολικούς, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες τα σχόλια της παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο μετά το 10:40′

Read More

And More