Ελεονώρα Μελέτη για Γιάννη Γιοκαρίνη: «Δεν τελειώνουν έτσι όλες οι καταγγελίες»

Για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη μίλησαν το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο 69χρονος καλλιτέχνης οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο αυτόφωρο, μετά από καταγγελία της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου, για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο εν τέλει κρίθηκε αθώος.

«Εκεί που καθόμασταν χθες, «σκάει» μία έκτακτη είδηση χθες όπως τη διάβασα κι εγώ στο κινητό μου: χειροπέδες στον Γιάννη Γιοκαρίνη, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Αμάν, λέω ρε παιδιά, τι έγινε; Και μετά ξεκινάει μία ιστορία, η οποία κατέληξε και έκλεισε με την αθώωσή του μετά το αυτόφωτο που πραγματοποιήθηκε και την έξοδο πιασμένοι χέρι-χέρι με τη σύζυγό του από την Ευελπίδων», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη προλογίζοντας το θέμα.

«Δεν ξέρω αν όλοι οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα για σύσταση στην Αστυνομία αλλά νομίζω ότι η τρίχα τριχιά έγινε αυτομάτως από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. Άλλες φορές παραπονιόμαστε επειδή η Αστυνομία δείχνει ένα ωχαδελφιστικό προφίλ και αυτή τη φορά που τελέστηκε κατά λέξη το γράμμα του νόμου, ακούμε ότι κάναμε την τρίχα τριχιά», σχολίασε αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

«Εγώ χαίρομαι που τελείωσε έτσι αυτή η υπόθεση και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν τελειώνουν όμως έτσι όλες οι καταγγελίες», τόνισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

Read More

And More