Ελεονώρα Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;»

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της στο Mega Καλημέρα σχολίασαν τη διάσταση που πήρε η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στο Night out. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι εξεπλάγην όταν είδε τόση αρνητική κριτική εις βάρος του μοντέλου και κριτή του GNTM, ενώ ο Κώστας Τσουρός σημείωσε πως το ύφος του ίσως να ήταν λίγο υπεροπτικό και όχι αυτά που δήλωσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που ο,τιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια και ψυχή, θα δώσει αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο».

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να συμφωνεί μαζί της.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Πάτρας είπε ότι η έντασή του είναι όταν είπε ο Γιώργος Καράβας ότι θέλει να ευχαριστήσει τον εαυτό του. «Ότι φτάνουμε σε ένα σημείο και αυτό που λέμε στον καθρέπτη μας, το λέμε δημόσια για μένα είναι λάθος» σημείωσε.

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, αναφέροντας ότι προτιμά ανθρώπους που λένε στα διευθυντικά γραφεία ότι θέλουν να κάνουν τη δική τους εκπομπή.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More