Ελεονώρα Μελέτη για Μαριάντα Πιερίδη: «Το σωματοποίησα, για μένα αυτό είναι χυδαίο»

Τα συναισθήματα που ένιωσε η ίδια παρακολουθώντας την χθεσινή εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, εξέφρασε σήμερα 21/9 μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα” ανέφερε πως παρακολουθώντας την εξομολόγηση της τραγουδίστριας έβαλε τον εαυτό της στη θέση της. (δες εδώ την εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της)

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στη Μαριάντα Πιερίδη, να το κάνει την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε, «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό».

Read More

And More