Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Για εμάς είπε ότι αντιγράφουμε το Happy Day – Δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη»

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή την αντίδρασή του στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο Mega Καλημέρα.

Νίκος Μουτσινάς: «Μην το συνεχίζετε! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι» – Η αντίδραση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε αρχικά ότι: «Τη φράση «χαζός είσαι;» δεν την χρησιμοποιείς. Κι εγώ ξέρετε πόσες εκφράσεις χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου που θα μπορούσε κάποιος να μου τις συγχωρέσει γιατί τις χρησιμοποιώ; Δεν τις λέω στην κάμερα. Με καταλαβαίνεις. Κι εγώ θεωρώ, ότι επειδή είμαστε όλοι ένα σινάφι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου και πόσο δύσκολη είναι η θέση του που πρέπει να κάνει τις κακές ερωτήσεις, γιατί αν δεν τις κάνει, θα θεωρηθεί ότι δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά του. Να τα λέμε αυτά!

Θέλω να πω ότι όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές και γράφουν και έχουμε μπροστά μας συναδέλφους που έχουμε περάσει από τα ίδια και ξέρουμε τη θέση τους εκείνη τη στιγμή, υπάρχει τρόπος για όλα: και για την κακή ερώτηση και για την κακή απάντηση».

Ο Κώστας Τσουρός πήρε το λόγο, στη συνέχεια και σχολίασε: «Πήγε στην πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς και τι περίμενε ότι θα τον ρωτούσαν; Και νευρίαζε με τις ερωτήσεις; Για τον Τριαντάφυλλο τον ρώτησαν, για το αν φεύγει ή όχι από το κανάλι που μόνος του το έχει καλλιεργήσει καθημερινά. Φαντάζομαι ότι περίμενε ότι θα τον ρωτήσουν, εκτός αν έχει πολύ καιρό να βγει έξω και να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Τον ρώτησαν και για την Ελεονώρα. Άμα κάθε λίγο και λιγάκι παίζει ένα θέμα από την εκπομπή και λέει ότι έχεις/έχουμε νεύρα, προφανώς δεν θα τον ρωτήσουν; Λέει ότι υπάρχουν αντίγραφα άλλων εκπομπών…».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον Κώστα Τσουρό. «Γιατί δεν το λες ευθέως παιδί μου φοβάσαι; Για εμάς λέει». «Δεν θέλω να βγει από το στόμα μου αυτό το πράγμα» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα κατέληξε: «Άλλοι το έχουν ξεκινήσει. Επειδή εγώ δεν έχω καμία απολύτως ενοχή και δεν έχω και τη φωλιά μου λερωμένη, υπάρχει κόσμος που λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη πρωινή ανταγωνιστική εκπομπή. Τα φιλιά μου στη Σταματίνα.

Αλλά υποτίθεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή για τουλάχιστον 8 χρόνια από το 2008; Ξεχνάνε κάποιοι εδώ μέσα ποιοι είναι οι δημιουργοί κάποιων κόνσεπτ. Κι εγώ στενοχωριέμαι και το έχω πει στον κ. Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εμπνεύστηκε αυτές τις εκπομπές σε αυτήν τη ζώνη. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση και ξεχνούν ότι αυτές τις εκπομπές τις ξεκίνησε πρώτος ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σε αυτή την τηλεόραση και σε αυτή την εκπομπή και στις υπόλοιπες εκπομπές».

«Παίξτε τώρα το τραγούδι του Happy Day» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Κώστας Τσουρός…

Read More

And More