Ελεονώρα Μελέτη για Πρωτοψάλτη: «Λάθος που αφαιρέθηκε η λέξη “χοντρή” από το τραγούδι, ο κόσμος το θεωρεί παράνοια»

Μια τεράστια συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» στις ζωντανές τις εμφανίσεις.

Μετά την προβολή της άποψης του Νίκου Βέρτη για το συγκεκριμένο θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής 17/11 εξέφρασε τη δική της γνώμη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. (δες εδώ τι είπε ο Νίκος Βέρτης)

«Εγώ συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπε ο Νίκος Βέρτης για τις χοντρές. Κάθισα και διάβασα τι είπε ο καθένας και που καταλήγουμε… Τελικά νομίζω ότι από τις απόψεις που άκουσα και τις τοποθετήσεις, αυτή του Νίκου Βέρτη είναι πάρα πολύ σωστή. Τελικά, σημασία δεν έχει η λέξη σαν λέξη αλλά η δόνηση που της δίνεις να χρησιμοποιηθεί» είπε η παρουσιάστρια.

«Θεωρώ λάθος που αφαιρέθηκε η λέξη. Και επειδή άκουσα το τραγούδι ξανά, να δω γιατί η κυρία Πρωτοψάλτη θέλει να φύγει η λέξη “χοντρή” και όχι το “φρικιό”. Ίσως την έχει ενοχλήσει ο τρόπος που εκείνη δίνει έμφαση στο “χοντρή” την ώρα που το τραγουδά… Αυτό που εμένα με ενοχλεί, είναι ότι άλλα λέμε στην τηλεόραση και άλλα μεταξύ μας. Το θεωρούμε και λίγο παράνοια όλο αυτό που γίνεται και λέμε, “είναι δυνατόν να ακυρώσουμε λέξεις;”» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More