Ελεονώρα Μελέτη για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νιώθω ότι είχε μπουχτίσει και είχε αφήσει τον εαυτό της»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια συνέντευξη χείμαρρο στο περιοδικό OK! για τη δικαστική διαμάχη της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η οποία σχολιάστηκε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο για την παρουσιάστρια του Mega, η οποία αναμφίβολα μετά από το διαζύγιό της έχει ανανεωθεί πολύ.

«Είναι δυσάρεστο όλο αυτό γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ, τους έχουμε θαυμάσει ως οικογένεια, σαν ζευγάρι και είναι κρίμα. Νιώθω ότι και οι δύο είναι πληγωμένοι και είναι λογικό. Μέσα από έναν χωρισμό και μετά από τόσα χρόνια γάμου σίγουρα και οι δύο βγαίνουν λαβωμένοι. Ο καθένας για τους λόγους του. Εγώ εισπράττω και τη Σίσσυ ως μια γυναίκα, η οποία έχει κάνει υπομονή, μια γυναίκα που πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της πίσω και εμφανίζεται παντελώς ανανεωμένη και με νέα διάθεση και το νιώθω από αυτά που λέει στη συνέντευξή της.

Είναι μια γυναίκα που εγώ εισπράττω ότι είχε μπουχτίσει, πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της και τώρα έχει αποφασίσει να πάρει τη ζωή της αλλιώς. Ίσως θέλει να τα πει, να τα βγάλει από μέσα της, να τελειώνει αυτή η ιστορία για να πάει μπροστά» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το απόσπασμα μετά το 12:40:

Read More

And More