Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχει ακούσει και λίγα, της βγάζω το καπέλο που μπορεί να πει ότι δεν νιώθει καλά»

Υπέρ της απόφασης που πήρε η Σοφία Χατζηπαντελή να αποσυρθεί για λίγο από τον χώρο του μόντελινγκ για λόγους ψυχικής υγείας τάχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Έξω από το χορό όλοι, πολλά τραγούδια λέμε! Όταν είσαι εσύ το πρόσωπο που κρίνεται, εξευτελίζεται, απαξιώνεται συνεχώς, δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς.

Θέλει πάρα πολλή δουλειά, τρομερή επίγνωση των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να φας όλο αυτόν τον οχετό και τον εμετό που ρίχνουν οι άλλοι πάνω σου. Πολύ καλά κάνει και της βγάζω το καπέλο που έχει τη δυνατότητα σε μία εποχή που οι δουλειές της τής πήγαιναν καλά να πει ότι δεν νιώθει καλά και να πάρει τις αποστάσεις της» και έφερε ως παράδειγμα τη Μαρία Σάκκαρη που είχε σκεφτεί να αποσυρθεί από τον αθλητισμό για λόγους ψυχικής υγείας.

«Θέλει να βρει τον χαμένο της εαυτό. Ο καθένας τον βρίσκει τον εαυτό του με τον τρόπο που πιστεύει. Αυτό που είπε για τους λόγους ψυχικής υγείας σημαίνει ότι μας λέει ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς τα πήρε αυτά τα σχόλια που της έγιναν… Μπορεί ένα σχόλιο να την καταρράκωσε» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να συμπληρώνει πως «όταν μπαίνεις στον χώρο της τηλεόρασης, αν δεν είσαι θωρακισμένος, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς για επάγγελμα».

«Όποιος πάρει την απόφαση να κάνει τηλεόραση, θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να θωρακιστεί ψυχικά; Είναι σαν να μου λέτε ότι νομιμοποιείτε το να διασύρεις τον άλλο, επομένως ο άλλος όταν θα μπει στην τηλεόραση θα περάσει τη φάση του διασυρμού και θα πρέπει να έχει θωρακιστεί για να μην το πληρώσει, δεν είναι έτσι. Το να μην διασύρονται οι άνθρωποι δεν παίζει σαν σενάριο;» είπε επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες αναλυτικότερα το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More