Ελεονώρα Μελέτη για το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά: «Να δείχνουμε κατανόηση, δεν έχει άδικο»

Την έκκληση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι προς τους δημοσιογράφους και των αρχισυντάκτες των τηλεοπτικών εκπομπών σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να τοποθετείται ανοιχτά.

Πιο συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Ας μην είμαστε υποκριτές, παιδιά! Εσάς δεν σας ενοχλεί; Δεν το έχουμε συζητήσει πολλές φορές που όταν τελειώνουμε την εκπομπή, βλέπουμε έξω συνεργεία άλλων συναδέλφων και λέμε “πάλι;”. Κάνουν όλοι τη δουλειά τους αλλά επειδή όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, καλό είναι να δείχνουμε μία κατανόηση και στο αίτημα που βγάζει τώρα ο Μουτσινάς προς τα έξω. Δεν έχει άδικο, εγώ το σέβομαι απόλυτα αυτό που λέει».

«Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να φύγουν από άλλες πόρτες που μπορεί να μην ξέρουν οι συνάδελφοι, ή να ξέρουν οι συνάδελφοι πως αν δουν τις κάμερες, μπορεί να μη φύγουμε ποτέ από το κανάλι. Και ο Νίκος μπορεί να μην έχει αυτή την επιλογή. Εγώ είμαι με τον Νίκο, υπό την έννοια ότι πας μία φορά και βλέπεις ότι δε μιλάει ο άλλος, πας δεύτερη φορά και πάλι δεν μιλάει ο άλλος, πας τρίτη φορά, σταμάτα να το κάνεις…» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός σημείωσε είναι λογικό να σταλθεί μία κάμερα έξω από το κανάλι αν υπήρχε κάποιο θέμα επικαιρότητας για να ρωτήσουν τον παρουσιαστή, ωστόσο τώρα δεν υπάρχει λόγος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega:

Read More

And More