Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Γιατί σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»

Απάντηση στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την ίδια μέσα από το κανάλι του στο youtube έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Η παρουσιάστρια είπε πιο συγκεκριμένα: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε για την εποχή που συνυπήρξαν στο Survivor Πανόραμα. «Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή» ανέφερε.

«Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More