Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για γνωστό περιοδικό – «Έκανα αγωγή, κάθε εβδομάδα μου χρέωναν κι άλλο σύντροφο»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Χριστίνας Κολέτσα στο «Πάμε Δανάη», στην οποία δήλωσε ότι επειδή είναι μόνη της, ίσως της χρέωσαν ένα ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη δικαστική περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με ένα περιοδικό.

«Μου θυμίζει όλο αυτό τακτικές εποχών, πριν από 15 χρόνια. Τότε όποιος ήταν ελεύθερος, όποιος ήταν στην επικαιρότητα τον μάτσαραν με έναν άλλο εν γνώσει καναλιών και δισκογραφικών εταιριών. Γινόταν δηλαδή ένα πάντρεμα μετά από σύσκεψη. Π.χ. Αυτή την Τρίτη, ποιον θέλετε να ματσάρουμε; Ας βάλουμε τον Θανάση Πάτρα με την Άννα Ζηρδέλη. Έτσι γινόταν» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Και αποκάλυψε: «Εγώ δεν ήταν να πάω στα δικαστήρια περιοδικό, είχα κάνει αγωγή γιατί κάθε Τρίτη μου χρέωναν κι έναν άλλον, που ήταν και κάποιοι από αυτούς παντρεμένοι; Ξυπνάει ο πατέρας μου ένα πρωί και μου λέει «αυτό θα σταματήσει». Πήρε τηλέφωνο την κα Γκαγκάκη και φτάσαμε στα δικαστήρια. Ήταν διάσημοι αυτοί οι άνθρωποι. Κάθε Τρίτη με άλλον. Έβλεπα εγώ σε συνεντεύξεις ότι δεν είμαι “μεσαλίνα” κι έβγαινε ο τίτλος έτσι μετά».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Mega:

Read More

And More