Ελεονώρα Μελέτη: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας και οι πρώτες εντυπώσεις…

Αυτή τη φορά ήρθε και δεν μας υποσχέθηκε πως θα φέρει στους δέκτες μας την… απόλυτη, τηλεοπτική καινοτομία! Αυτή τη φορά ήρθε και δεν μας συμβούλευσε ν΄ανοίξουμε… manual για να καταλάβουμε το ύφος, το στυλ και την φιλοσοφία της εκπομπής της. Αυτή τη φορά ήρθε και δεν δεσμεύτηκε πως θα βγάλει στον αέρα μία εκπομπή που δεν έχουμε ξανά ματά δει! Ίσως γι΄αυτό ακριβώς ήρθε και ήταν η καλύτερη Ελεονώρα Μελέτη των τελευταίων ετών!

Η Ελεονώρα είναι ένα πρόσωπο που έχω κρίνει αυστηρά. Πολύ αυστηρά… Ένα πρόσωπο που θεωρώ ότι έχει κάνει πράγματα στη τηλεόραση που και δεν της ταίριαζαν και επίσης δεν της άξιζαν. Όμως, τώρα θεωρώ πως είναι στη καλύτερή της φάση!

“Μετά τα μεσάνυχτα” ήρθε χθες η Ελεονώρα στους δέκτες μας και οφείλω να ομολογήσω ότι με κέρδισε. Κατάφερε να με καθηλώσει και να με κάνει να την παρακολουθήσω μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι έφτασε σχεδόν 2.00 τα ξημερώματα για να τελειώσει η εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, έκανε πρεμιέρα με δύο πολύ δυνατές υποθέσεις και με δύο πολύ δυνατές, προσωπικές ιστορίες. ‘Εκανε πρεμιέρα έχοντας απέναντί της στο πλατό, τόσο τον ήρωα-πυροσβέστη, που στη δολοφονική φωτιά στο Μάτι, έχασε και την γυναίκα του, αλλά και το μόλις 6 μηνών μωράκι του, όσο και τον δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη.

Καλά, για τον Άνθιμο Ανανιάδη, τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια!

Αυτό ,λοιπόν, το οποίο πραγματικά με εντυπωσίασε χθες, είναι το πόσο έχει ωριμάσει τηλεοπτικά η Ελεονώρα και το πόσο έχει απελευθερωθεί από την τηλεοπτική αλαζονεία των προηγούμενων ετών. Η χθεσινή τηλεοπτική της εικόνα, δεν είχε καμία σχέση με τη τηλεοπτική εικόνα που είχε στο παρελθόν. Σε αυτή την εκπομπή όχι δεν έβαζε τον εαυτό της σε πρώτο πλάνο. Δεν ήταν αυτή το πρώτο θέμα…

Η Ελεονώρα επέστρεψε και ήταν μία άλλη Ελεονώρα… Μία Ελεονώρα που αξίζει να παρακολουθήσεις. Μία Ελεονώρα που αλήθεια μπορεί να σε κάνει να την δεις, χωρίς να θες ν΄ αλλάξεις ούτε μια στιγμή κανάλι…

Και παρά το γεγονός ότι είχε ν΄ αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρές και βαριές υποθέσεις, – καθόλου εύκολες σε ότι είχε να κάνει και με το δημοσιογραφικό χειρισμό, αλλά και σε ψυχολογικό, ανθρώπινο επίπεδο -, στάθηκε στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων.

Ήταν καλά διαβασμένη, οι ερωτήσεις της ήταν εύστοχες και το κυριότερο; Σεβάστηκε τους καλεσμένους της! Δεν τους κανιβάλισε, δεν τους ξεπούλησε όσο-όσο για μια χούφτα ποσοστά τηλεθέασης, δεν έκανε την εκπομπή της μελό! Απλά έσκυψε με σοβαρότητα, πάνω από τις ιστορίες τους και παραδώθηκε στο μεγαλείο της αφήγησής τους! Τόσο; Που έφτασε στη σημείο να “λυγίζει” στον αέρα!

Δεν βιαζόταν να μιλήσει εκείνη… Δεν είχε την έννοια να τους διακόπτει διαρκώς για να “φανεί”. Ήθελε μόνο ν΄ ακούσει… Ν’ ακούσει στ΄αλήθεια, πράγμα σπάνιο για τους περισσότερους παρουσιαστές και δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης.

Αυτή ήταν η Ελεονώρα Μελέτη χθες “Μετά τα Μεσάνυχτα” στον Alpha και αυτή η Ελεονώρα Μελέτη μ΄ αφορά!

Έτσι, για την τηλεοπτική ιστορία να πούμε, πως η συγκεκριμένη πρεμιέρα, έκανε στο σύνολο 17,0% και στο δυναμικό κοινό από 18 εως 54 ετών 13,7%.

Απόψε φυσικά θα είναι και πάλι στον αέρα του Alpha, έχοντας απέναντί της τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος κουβαλά κι αυτός μία συγκλονιστική ιστορία ζωής.

Ο Ετεοκλής αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται από πολύ μικρός με το κανόε καγιάκ και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πίσω όμως από τον τραυματισμό του κρύβεται μια απίστευτη ιστορία.

Ήταν το 2013 όταν ο 23χρονος τότε Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Οι γιατροί πάλεψαν για τη ζωή του και τα κατάφεραν. Δεν κατάφεραν ,όμως, να σώσουν και το πόδι του, το οποίο έπρεπε να ακρωτηριαστεί.

Ο Ετεοκλής δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Συνέχισε τη ζωή του κανονικά, αλλά και τον πρωταθλητισμό και τώρα έχει βάλει στόχο τους παραολυμπιακούς του 2020 στο Τόκυο!

 

Read More

And More