Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για την τηλεθέαση – «Η ψυχική υγεία των ανθρώπων του χώρου κλονίζεται, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Στο θέμα της τηλεθέασης των τηλεοπτικών εκπομπών αναφέρθηκαν στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να επισημαίνει ότι ο χώρος της τηλεόρασης έχει καταντήσει να είναι πολύ τοξικός.

«Δεν πας να σχολιάσεις τα νούμερα της πρεμιέρας εν μέσω τέτοιας συμφοράς με ανθρώπους να έχουν χάσει το βιος τους και να προσπαθεί και η ψυχαγωγία να βρει τα πατήματά της, να μην προσβάλλει…» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά: «Βγαίνει ο βαθμός μας δηλαδή. Είναι ευκαιρία να πούμε και πράγματα για τον χώρο μας, που έχει καταντήσει να είναι τοξικός. Δηλαδή εμείς κάθε μέρα περιμένουμε τη βαθμολογία μας από το προηγούμενο βράδυ».

Τον λόγο πήρε η Νανά Παλαιτσάκη και έκανε αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, που σχολίασαν τη χαμηλή τηλεθέαση της Φαίης Σκορδά.

Λίγη ώρα μετά, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μιλήσει έξω από τα δόντια: «Νιώθω ότι είμαστε υποκριτές αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι το τέρας που εμείς οι ίδιοι ταΐζουμε τόσα χρόνια θα γυρίσει και θα μας φάει. Γιατί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τα νούμερα πρώτο το παρουσίασε το Alter στο «Πολύ μπλα μπλα». Τότε δημιουργήθηκε το τέρας. Από τότε μέχρι και σήμερα το ταΐζουμε και οι ίδιοι έχουμε βάλει τα χέρια μας κι έχουμε βγάλει τα μάτια μας. Κι εμείς το τροφοδοτούμε κιόλας!

Γιατί εγώ ξέρω ότι υπάρχουν πρώτοι που όταν είναι πρώτοι, πανηγυρίζουν με στόρι στο Instagram κι όταν δεν είναι πρώτοι, το κάνουνε γαργάρα! Μιλάω σαν άνθρωπος που είμαι ευνοημένη από τα νούμερα, κι έχω ζήσει και την ήττα και την απόλυτη επιτυχία. Παρόλα αυτά και στη μία περίπτωση και στην άλλη, όλο αυτό είναι τοξικό. Η ψυχική υγεία των ανθρώπων που είναι σε αυτόν τον χώρο κλονίζεται κι εμείς οι ίδιοι που το ξεκινήσαμε –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί επί εποχής Πρωινής Μελέτης έβγαζα τηλεθέαση- πρέπει να το σταματήσουμε. Κάνει κακό στην υγεία μας και στα προϊόντα μας».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More