Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, στην καραντίνα! [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μίλησε στην πρωινή παρέα για τη νέα καθημερινότητα που έχει αποκτήσει εδώ και ενάμισι μήνα μαζί με την οικογένειά της λόγω της καραντίνας που βρισκόμαστε όλοι με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια ανέφερε ότι, όταν δεν βρίσκεται στο ραδιόφωνο, γεμίζει τον χρόνο της κάνοντας γυμναστική, βλέποντας σειρές, μαγειρεύοντας, κάνοντας βόλτες στη φύση και παίζοντας με την κορούλα της, Αλεξάνδρα. Τα γυρίσματα για την βραδινή εκπομπή της έχουν προς το παρόν σταματήσει, συνεπώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της έχουν περιοριστεί.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του και διευρύνει τις μαγειρικές του ικανότητες φτιάχνοντας λαχταριστά φαγητά που δοκιμάζει όλη η οικογένεια. Ενώ γενικότερα μαγείρευε σπάνια, πλέον δεν σταματά να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί.

Πρόσφατα, η Ελεονώρα Μελετη και ο Θοδωρής Μαροσούλης γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της μοναχοκόρης τους, χωρίς πάρτι και μαζώξεις. Βέβαια, δεδομένου ότι το ζευγάρι μένει σε ένα συγκρότημα μαζί με τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του, όλοι συγκεντρώθηκαν στον κήπο και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις έμειναν εκεί μέχρι να σβήσει η μικρή την τούρτα της.

Δες το βίντεο με τη συζήτησή τους:

Read More

And More