Ελεονώρα Μελέτη: «Περνούσα δύσκολα επαγγελματικά, με είδε η κόρη μου να κλαίω γοερά»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Καραμίχου στο Στούντιο 4, και την αναφορά στην κόρη του, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε στο Mega Καλημέρα ένα περιστατικό από το παρελθόν με πρωταγωνίστρια την κόρη της Αλεξάνδρα.

Όπως είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ήταν μία περίοδος που περνούσε δύσκολα επαγγελματικά, έκλαιγε στο δωμάτιο και η 2,5 ετών κόρη της τήν είδε. «Πήγε στο δωμάτιό της, μου έφερε ένα χαρτομάντιλο. Στα παιδιά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα εξομολογήθηκε: «Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια, που πέρναγα δύσκολα επαγγελματικά. Προσπαθούσα, όταν έμπαινα στο σπίτι να βάζω ένα προσωπείο χαράς και ευτυχίας και να αφήνω τα προβλήματα έξω. Αυτό μου διόγκωνε το αρνητικό συναίσθημα που ένιωθα.

Ένιωθα ότι υποκρίνομαι στο παιδί μου. Κάποια στιγμή λοιπόν, είμαι μέσα στο δωμάτιο και κλαίω γοερά. Και μπαίνει εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα που είχε ηλικία 2,5 στα 3. Με είδε, κατάλαβε ότι κλαίω. Με ρώτησε και της απάντησα ότι αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα στη δουλειά. Και το παιδί έφυγε από το δωμάτιο, πήγε στο δικό του και μου έφερε ένα χαρτομάντιλο και δάκρυα.

Εγώ στα παιδιά θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε αμιγώς ειλικρινείς. Μόνο ειλικρινείς. Δεν μπορούμε να τα προστατεύουμε και να τους δείχνουμε ότι είμαστε πάντα τέλειοι και άτρωτοι γιατί δεν είμαστε. Πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι υπάρχει και ο θάνατος και η δυσκολία.

Read More

And More