Ελεονώρα Μελέτη σε Σοφία Βόσσου: «Είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να το ακούει»

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για την μητρότητα έκαναν την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράσει στον αέρα της εκπομπής της, Mega Καλημέρα.

Η γνωστή μουσικός – τραγουδίστρια πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου εξέφρασε την άποψη της για τον ρόλο της μάνας.

«Δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ρόλος. Και δεν τον πιστεύω κιόλας. Εγώ πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου, των ζώων, να φέρνουν μια καινούργια ζωή. Βλέπεις τα ζωάκια τι ωραία… Το πάει η γάτα μέχρι έξι μηνών και το αφήνει στην ησυχία του», είπε η Σοφία Βόσσου.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη

Παρακολουθώντας απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου, η Ελεονώρα Μελέτη διαφώνησε: «Ρε παιδιά, προβληματίστηκα με τη Σοφία Βόσσου, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για τον ρόλο της μαμάς.

Βασικά ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός, ούτε να επενδύσει τα όνειρά που δεν πέτυχε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέση της μητέρας της με τον άνδρα της. Αυτά είναι λάθος σαν πεποιθήσεις για τον ρόλο της μητρότητας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να είναι η προέκταση του εαυτού μου ή για να εκπληρώσει τα όνειρα που δεν έκανα εγώ, είναι απόλυτα λάθος. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι “εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά”», είπε η παρουσιάστρια του Mega. 

Read More

And More