Ελεονώρα Μελέτη: Συγκλονισμένη από τις εικόνες μετά τον σεισμό στην Τουρκία – «Πιάνεται η καρδιά μας»

Ο φονικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής πάνω από 8.000 νεκρούς. Οι εικόνες που έρχονται από τη γειτονική χώρα είναι συγκλονιστικές, με τους ειδικούς να μιλούν για τον χειρότερο σεισμό που έχει πλήξει την Τουρκία από το 1999.

Με την τραγωδία δίχως τέλος καταπιάστηκε η εκπομπή Mega Καλημέρα στο ξεκίνημά της, με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι συγκλονισμένη.

«Για εμάς να ξημερώσει μια ωραία και καλή ημέρα γιατί δυστυχώς με τις εικόνες που βλέπουμε τα τελευταία 24ωρα να έρχονται από Τουρκία κι από Συρία πραγματικά πιάνεται η καρδιά μας. Τι να πει κανείς όταν βλέπει αυτά τα παιδικά ματάκια εγκλωβισμένα κάτω από συντρίμμια, ναι πολύ ευχάριστη είδηση ότι ζουν αυτά τα παιδάκια αλλά όλα τα παράλληλα δράματα που τρέχουνε ταυτόχρονα, το ότι πεθαίνουνε μητέρες, έγκυες, οικογένειες ξεκληρίζονται, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έχει συμβεί.

Επειδή καταλαβαίνετε ότι είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και θα μας απασχολεί τις επόμενες ημέρες πάμε να ξεκινήσουμε δυστυχώς με μια λίστα νεκρών που δυστυχώς αυξάνεται», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More