Ελεονώρα Μελέτη: Τελειώνει η συνεργασία της με τον Alpha; (βίντεο)

Στο μέλλον της  εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη αναφέρθηκε σήμερα το “Έλα Χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου. Όπως όλα δείχνουν η δημοσιογράφος, δεν θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή “Ωρα για Μελέτη” ενώ πληροφορίες της εκπομπής κάνουν λόγο ότι η Ελεονώρα θα βρεθεί και εκτός καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής,  η Ελεονώρα Μελέτη από τη Δευτέρα, δεν θα είναι στην εκπομπή, την οποία θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου  πως ίσως η παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνο εκτός της εκπομπής της αλλά και εκτός του καναλιού. Το κανάλι έχει συζητήσει ήδη  με την Ελεονώρα για τη λύση του συμβολαίου της. Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται – σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της Ελεονώρας Μελέτη και του καναλιού, για τους οικονομικούς όρους του τηλεοπτικού διαζυγίου της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με το κανάλι, που όπως τόνισε, ούτε επιβεβαίωσε αλλά και ούτε διέψευσε την είδηση. Η εκπομπή θα λέγεται “Ωρα για ενημέρωση” ή “Alpha παντού” 

Read More

And More