Ελεονώρα Μελέτη: Τι απαντά στην κάμερα για την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση (video)

Για την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε η Ελεονώρα Μελέτη. Η συνεργασία των δυο δημοσιογράφων αρχικά έδειχνα ότι δεν έχει κανένα τρωτό στοιχείο αφού και οι δυο δήλωναν ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο επαγγελματικό τους βήμα. Η πραγματικότητα ωστόσο μάλλον ήταν εντελώς διαφορετική αφού οι διαφορές στα θέλω τους και στο τρόπο που οραματίζονταν την εκπομπή απείχαν κατά πολύ μεταξύ τους.

“Επειδή είμαστε λίγο μπερδεμένοι, θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα πούμε όλα. Κάποια είναι και απαντημένα, το ότι αυτοπροτάθηκα ας πούμε. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δυο, συζητήσαμε επειδή ξέραμε ότι θα ανοίξουν ζώνες. Συζητήσαμε τι βολεύει και τους δυο με τις ώρες γιατί εγώ είπα ότι έχω και ένα παιδί… Πλέον είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα” σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όσα ακούστηκαν περί λεκτικής βίας είπε, “Αυτό το πράγμα είναι κάτι που δε μπορώ να το συζητήσω στο πόδι”

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε μέσα από κάποιες αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram αλλά και κάποια σχόλια που έκανε στη ραδιοφωνική της εκπομπή. Ο Νίκος Μάνεσης πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως εδώ και τρεις εβδομάδες έχει απομακρυνθεί από την εκπομπή και την πλήρη ευθύνη όσων γίνονται έχει η παρουσιάστρια αρνούμενος μάλιστα να μιλήσει χθες σε κάμερα εκπομπής καθώς όπως είπε προβαλλόταν απέναντι από το “Ώρα για Μελέτη”.

Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Read More

And More