Ελεονώρα Μελέτη: Το δεύτερο όνομα της κόρης της, ο Θοδωρής Μαροσούλης, το μπούλινγκ και η στιγμή που πήγε στον Μίνωα Κυριακού

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης 29/3 ο Ηλία Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Έλεος».

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί, για την στιγμή που πήγε στον Μίνωα Κυριακού, για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά και για την κόρη της, η οποία όπως αποκάλυψε έχει δύο ονόματα.

«Είχα πάει οργανωμένη σε μία ομιλία με δημοσιεύματα και αποσπάσματα εκπομπών και θα στήριζα τα λεγόμενά μου απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το κάνω γιατί παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εμπλεκόντουσαν σε αυτό είναι εν ενεργεία. Είχα δώσει μία συνέντευξη στο Nitro και είχα μιλήσει για την ψυχανάλυση και μετά η συνέντευξη έγινε θέμα και ο τίτλος ήταν “Φέρτε τον ζουρλομανδύα”.

Δεν έπαιξα το απόσπασμα γιατί θα άνοιγα κεφάλαια με συναδέλφους που δεν θα ήθελα. Λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι από αυτούς που υποστηρίζουν ανοιχτά την ψυχοθεραπεία. Εκείνες τις εποχές έπεφταν κορμιά, ήταν μηνύσιμα όσα ακούγονταν. Δεν έκανα καταγγελία γιατί υπήρχε το “δεν χτυπάς το σινάφι”», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Όταν μου πρότεινε ο Σταμάτης Μαλέλης την “Πρωινή Μελέτη” κάποιοι θεώρησαν ότι θα πάρω το αίμα μου πίσω. Δεν το έκανα ποτέ όσες φορές έπεσα πάνω σε άνθρωπο που είχα ράμματα για τη γούνα του».

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο της showbiz 

«Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον χώρο και να μην έχει περάσει αυτό το πράγμα. Έμαθα μετά την ψυχανάλυση “τα όρια”. Το να ακούς μηνύσιμα πράγματα δημόσια από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν, το να ακούς κατ΄εξακολούθηση πολύ βαριές κουβέντες δεν ξέρω πώς ονομάζεται. Αν γινόταν σήμερα θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου με κάθε μέσο. Ήμουν χάλια τότε, δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Γινόταν καθημερινά επί τρία χρόνια, επειδή πήρα τον “Πρωινό Καφέ” που το είχε η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη και αυτό ενοχλούσε το κόνσεπτ», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

«Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη και έδιναν. Δεν ξέρω. Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», εκμυστηρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα. Είχα πάει στον Μίνωα Κυριακού, γονυπετής και τον παρακαλούσα να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν την στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει. Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλώ με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η σχέση με τον Θοδωρή Μαροσούλη και το δεύτερο όνομα της κόρης τους, Αλεξάνδρας 

«Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο, είναι και ερωτεύσιμος ο μπαγάσας. Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε ένα χρόνο μαζί, στους δύο μήνες έμεινα έγκυος. Παντρευτήκαμε για γραφειοκρατικούς λόγους καθαρά. Δεν έκανα ούτε γάμο, ούτε event, το κάναμε μόνο για να βγει η κόρη μας με το επίθετο του μπαμπά», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη. 

«Την κόρη μου την λένε Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άντρας μου. Στην επιχειρηματολογία όταν του το είπα, είπα ότι θέλω δύο ονόματα. Το Αλεξάνδρα το είχαμε αποφασίσει πριν καν την δούμε γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε επειδή του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί αλλά και επειδή εκφράζει και την θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν, σχετικά με την διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Περνάω τον άντρα μου περίπου 4,5 χρόνια. Δέχτηκα αμέτρητα σχόλια. Μου έγραφαν τρελά πράγματα κάτω από φωτογραφίες. Σχολίαζαν και τον Θοδωρή και εμένα. “Σίτεψες, γέρασες, πω πω τι κάνει το μακιγιάζ, τέρας είσαι. Δεν με απασχολούν όμως, ίσα ίσα προσπαθώ τι μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος που στο ελεύθερό του χρόνο θα μπει και θα στάξει φαρμάκι».  

Read More

And More