Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Με αναρτήσεις στο instagram η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως εξακολουθεί να έχει μια καλή σχέση με την τραγουδίστρια, ενώ η συμφωνία που είχε κάνει η ίδια με το μαγαζί αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συνεργασίας. 

Την είδηση της αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου, από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα ήταν η μεγάλη οικονομική μείωση που δέχτηκε.

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου μετέφεραν το εξής: Έγινε από τον επιχειρηματία Ελευθερία μία μείωση μεγάλη, στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, όποιος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση», είπε η δημοσιογράφος.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια είπε ότι είναι αναμενόμενο να περιμένει κάποιος να πάρει μία θέση με τον Λάμπρο Κωσταντάρα να συμφωνεί και την Μάρτζι Λαζάρου να διαφωνεί.

Read More

And More