Ελευθερία Ελευθερίου – Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους, μετά τις φήμες ότι είναι σε σχέση

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα μετά το χθεσινό βραδινό επεισόδιο του Survivor, αφού προβλήθηκαν τα στιγμιότυπα με τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα.

Τόσο ο Μάριος Πρίαμος όσο και η Καρολίνα Καλύβα δεν αρνήθηκαν πως έχουν έρθει κοντά, ενώ και οι δύο τόνιζαν πως δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν για το γεγονός πως έχουν έρθει κοντά. (Δες εδώ τις δηλώσεις το παικτών)

Την ίδια ώρα, ο Μπο, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την Καρολίνα Καλύβα, το Σάββατο 23/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα συνέβησαν ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με την πρώην σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή Happy Day, όπου εξασφάλισαν μια κοινή φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το ρεπορτάζ μου μου λέει ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ότι είναι όντως χάλια παρόλο που το Σάββατο την είδαμε στα μπουζούκια.  Αυτή η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Είναι και οι δύο Κύπριοι και είναι μαζί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More