Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Με αυτό το τρόπο αποφάσισε να αποχαιρετήσει την… Απόλυτη!

Μέρες… τηλεοπτικού αποχαιρετισμού είναι οι μέρες που διανύουμε, μιας και η σεζόν 2018-2019 έφτασε στο τέλος της και η μία εκπομπή μετά την άλλη ρίχνει τίτλους τέλους. Άλλες εκπομπές κάπου εδώ κλείνουν τον τηλεοπτικό τους κύκλο, άλλες πάλι, συνεχίζουν ακάθεκτες και για του χρόνου.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τις τηλεοπτικές συνεργασίες, μιας και κάποιες θα υπάρχουν στους δέκτες μας και πάλι από Οκτώβρτη και κάποιες άλλες; Ρίχνουν αυλαία, μιας και το μόνο σίγουρο είναι, πως καμία συνεργασία δεν κρατάει για πάντα…

Έτσι ,λοιπόν, το “καλό καλοκαίρι” μας το ευχήθηκε την περασμένη Παρασκευή και η Ελένη Μενεγάκη, δίνοντάς μας εννοείται ραντεβού και πάλι το Φθινόπωρο στον Alpha.

Μαζί με την Ελένη ,όμως, μας αποχαιρέτησαν και οι συνεργάτες της και ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την οποία βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης, εδώ και αρκετά χρόνια.

Κι ενώ οι φήμες και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ οργιάζει σε σχέση με το ποιοι μένουν και με το ποιοι φεύγουν από την Ελένη, – ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς -, η Ελιάνα θέλησε να πει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο το “αντίο” της στην “Απόλυτη”, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ένα “αντίο” μέσα από το οποίο καταλαβαίνει κανείς πολλά, μιας και η δημοσιογράφος φρόντισε να μιλήσει και για… κάλμα και για… κύμα και για… θαλασσοταραχή, χωρίς φυσικά και να διευκρινίζει για το αν παραμένει στην εκπομπή του Alpha, για ακόμα μία χρονιά.

“…This is us. Ή τελοσπάντων κάποιοι από εμάς, γιατί για να χωρέσουμε όλοι σε μια φωτογραφία χρειαζόμαστε… drone. Δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες, παρουσιαστές, τεχνικοί, καμεραμέν, μοντέρ, φροντιστές, γραμματείς, στιλίστες, μακιγιέρ, κομμωτές, υπεύθυνοι παραγωγής, γραμματείς, floor managers, ηχολήπτες και τόσοι άλλοι. Μοιάζει σαν ένα μεγάλο καράβι που κάθε χρόνο βάζει πλώρη για αχαρτογράφητα νερά. Άλλες φορές έχει κύμα, άλλες κάλμα, άλλες θαλασσοταραχή. Αλλά αν έχεις καλό καπετάνιο, δεν έχει να φοβάσαι τίποτα. Καλό καλοκαίρι!..”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164