Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Πούμπουρα: «Θα έχουμε πιθανόν καλές σχέσεις, είτε συνεχίσει είτε όχι στην Ελένη Μενεγάκη»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κι όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε: «Δεν έχουν γίνει συζητήσεις γιατί εγώ, όπως ξέρετε, είμαι στην «Ελένη». Έχουμε αυτήν την σχέση φοβερής εμπιστοσύνης κι αγάπης και δεν χρειάζεται να κάνουμε καν ένα επίσημο ραντεβού για να το επιβεβαιώσουμε. Το νιώθουμε κι οι δύο ότι αν μια χρονιά έχει πάει καλά η συνεργασία μας, παίρνει παράταση για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του Σάββα Πούμπουρα: «Ο Σάββας είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φοβερό παιδί, μεγάλη καρδιά και πέρασα μια υπέροχη χρονιά μαζί του. Και πέρυσι. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και πιθανόν να συνεχίσουμε να έχουμε ούτως ή άλλως είτε συνεχίσει στην εκπομπή είτε όχι. Το τι θα κάνει επαγγελματικά δεν το γνωρίζω και δεν το ρωτώ κιόλας. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου, ξέρουν ότι είμαι λίγο ούφο σε αυτά. Ούτε ασχολούμαι, ούτε ρωτώ κι ούτε έρχονται και μου τα λένε. Οπότε δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφορία να σας δώσω» ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More