Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Μένει ή φεύγει από την “Ελένη”;

Μένει ή φεύγει από την “Ελένη”; Ιδού η απορία… Τι θα κάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου;

Όταν στα τέλη Ιουνίου η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία στον Alpha και μας ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι”, πολλοί έσπευσαν να πουν πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της “Απόλυτης”, μιας και έχουν αποφασιστεί ,σου λέει, για ακόμα μία φορά ριζικές αλλαγές στην εκπομπή.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη φημολογία ήρθε και… φούντωσε ακόμα περισσότερο, ένα σχετικό ποστάρισμα που έκανε η δημοσιογράφος μετά το φινάλε της εκπομπής στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στο οποίο έκανε λόγο για ένα ταξίδι το οποίο τελείωσε, χωρίς να αποφύγει να επισημάνει πως ήταν ένα ταξίδι που είχε και στιγμές γαλήνιες, αλλά και… αναταραχής.

Τελικά ,όμως, απ ΄ότι όλα δείχνουν κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα, μιας και η Ελιάνα δεν εννοούσε τίποτα παραπάνω από το ταξίδι που ολοκληρώθηκε σε σχέση με την σεζόν 2017-2018 και δεν αφαιρόταν γενικότερα στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Και γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Ελιάνα παραμένει κανονικά, κανονικότατα στο πλευρό της Ελένης και θα είναι κορυφαία του πάνελ, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια έχει δείξει πως την πιστεύει και πως την εμπιστεύεται πλήρως.

Επίσης σημαντικό, η Ελιάνα ανήκει στους ελάχιστους που μπορούν να μιλήσουν όταν ανάβουν τα φώτα της κάμερας και μπορούν να μιλήσουν  καλά ελληνικά, έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ και την… ξινίτσα που χρειάζεται, για να μπορέσεις να κάνεις την διαφορά, όταν θες να πεις τα πράγματα με τ ΄όνομά τους, χωρίς να χάνεις το μέτρο και να πατάς λεπτές, κόκκινες γραμμές…

 

 

Read More

And More